GRATIS TERUGSTUREN alleen in België

GRATIS VERZENDING bij bestellingen van meer dan 75€ in Europa

Onze filosofie

Bevestigde Vrouwen2012

Vrouwen hebben al lang begrepen dat ze geen keus hebben: om te bestaan, moeten ze voor zichzelf opkomen.

Daarom maken we kwaliteitsschoenen die vrouwen een echte stijl geven, krachtig, origineel, assertief. Sweet Lemon is een Belgisch merk dat is gecreëerd voor vrouwen die de leiding nemen over hun leven, vrouwen met karakter, die durf en persoonlijkheid combineren. Vrouwen die nooit aarzelen om gehoord en gerespecteerd te worden.

Natuurlijk willen deze vrouwen ook graag bewonderd, geaccepteerd, gewaardeerd, bekeken, aangemoedigd worden, maar dat hebben ze gewoon niet nodig om te bestaan. Omdat ze hun waarde kennen. En jij, wat voor vrouw ben jij?

KWALITEIT GEMAAKT IN EUROPA

Hoge Standaard Kwaliteit

Alle schoenen die we ontwerpen en maken moeten voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Elk model is met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn ontworpen in België en vervaardigd in Toscane, Les Marches en in Napels, Italië.

Sweet Lemon Schoenen 🍋

Ontdek onze schoenen

Kwaliteit gecertificeerd

Lokale productie

Sweet Lemon is een verantwoord merk en bewust van milieukwesties. We hebben besloten om onze schoenen in Europa te produceren om lange en onnodige transporten te vermijden en koolstofverspilling te beperken.

Door deze lokale productie kunnen we overproductie vermijden en de voorkeur geven aan uitgebreidere collecties door nieuwe producten in kleine hoeveelheden aan te bieden.

Al onze leren schoenen zijn Gold-gecertificeerd met het wereldberoemde Leather Working Group-label.