SWEET LEMON'S VERHAAL

SWEET LEMON'S VERHAAL

EEN BELGISCH MERK OPGERICHT IN 2012

Het verhaal van Sweet Lemon begon met Arnaud en zijn grootvader Jacques, die door iedereen in de schoenensector M. Maniet genoemd wordt. Jacques was één van de eerste schoenliefhebbers en -experten die naar Italië ging (met zijn stuur) om het beste van de Italiaanse know-how te vinden en dat dan in België te importeren.

SWEET LEMON'S VERHAAL

EEN SCHOENENLIEFHEBBERS FAMILIE

Arnaud en zijn grootvader willen samen een eigen damesschoenenmerk oprichten. Om hen daarbij te helpen, kunnen ze terugvallen op de getalenteerde stylisten en kwaliteitsvolle fabrikanten die in het verleden met Jacques samenwerkten.

Van grootvader op kleinzoon, maar ook van Italië op België. Arnaud & zijn grootvader bezochten vele fabrieken van " de Laars " om terug te komen met een accuraat idee van de collectie die ze wilden ontwerpen. Geïnspireerd door de avant-garde van de mode weken, vertaalt Sweet Lemon trends naar de belgische mode code om zo producten van hoge kwaliteit aan te bieden aan alle echte dames die van mode houden.

KWALITEIT MADE IN EUROPA

KWALITEIT MADE IN EUROPA

HOGE STANDAARD KWALITEIT

Alle schoenen die we ontwerpen en maken moeten voldoen aan hoge normen van kwaliteit en veiligheid. Elk model wordt met de hand gemaakt uit materialen van hoge kwaliteit. Ze worden ontworpen in België & vervaardigd in Toscane, Les Marches & in Napels, Italië.

KWALITEIT MADE IN EUROPA

EEN EXCLUSIEF LABEL

Met of zonder hak of witte gekartelde zool, waar Sweet Lemon vrouwen van houden zijn de vrouwelijke vormen en het originele materiaal. Het merk biedt een ruime keuze aan mocassins op een grote zool, molières op een gekartelde zool of zelfs traditionele sandalen gerestyled als platforms.

Omdat je altijd jezelf moet durven zijn. En om een echte dame te zijn, is het enige wat je nodig hebt een vleugje Sweet Lemon in je garderobe.